Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Με τους συνεργάτες των τσάμηδων και Υπουργικό αυτοκίνητο κυκλοφορούσε ο Καχριμάνης στην Αλβανία!

ομαδΟ έφ. Συνταγματάρχης – Νομάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης,κατά την διάρκεια της προχθεσινής του επίσκεψης στην Βόρειο Ήπειρο,κυκλοφορούσε με το Υπουργικό αυτοκίνητο του κουμπάρου του κ. Σπυρου Ξέρα!Είχαν μάλιστα και συνοδευτικό αυτοκίνητο με φάρο και Αλβανούς αστυνομικούς!!!Να θυμίσουμε πως ο σημερινός Υπουργός Εργασίας στην Αλβανία, πρώην Περιφερειάρχης Αργυροκάστρου και κουμπάρος του Αλέξανδρου Καχριμάνη,είναι πιστός συνεργάτης του Σαλί Μπερίσα και ένας από τους συνιδρυτές του κόμματος MEGA,που έχει ως στόχο τον διχασμό της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.Ο κ.Ξέρας,είναι ταυτόχρονα και συνεργάτης των Τσάμηδων,οι οποίοι μιλούν για «γενοκτονία των Ελλήνων κατά του τσάμικου πληθυσμού»!!!Οι Τσάμηδες αποτελούν την αιχμή της επιθετικής πολιτικής της Αλβανίας εναντίον της χώρας μας. Σήμερα, οι Τσάμηδες, είναι εγκατεστημένοι στις περιοχές των Αγίων Σαράντα, Δελβίνου, Αυλώνος, Βερατίου, Τιράνων και κυρίως στην Κονίσπολη. Ιδιαίτερα εχθρική είναι η στάση των Τσάμηδων προς την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά γεγονότα:
• Την ημέρα της ενθρονίσεως του Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστασίου, οι Τσάμηδες πρωτοστάτησαν σε επεισόδια και ανθελληνικές εκδηλώσεις, πλαισιώνοντας τον εθνικιστή Αλβανό βουλευτή Uran Butka.
• Στους Αγίους Σαράντα, έριξαν με πυροβολισμούς το σταυρό της στέγης του ιερού ναού του Αγίου Χαραλάμπους.
• Έκαψαν το ναό του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Μετόχι.
• Βεβήλωσαν το ναό της Αναστάσεως Εξαμιλίων, καταστρέφοντας τις εικόνες και αφοδεύοντας
• Πρωτοστατούν σε καταπατήσεις εκκλησιαστικών περιουσιών. Συγκεκριμένα Τσάμηδες και Λιάπηδες από την Αυλώνα έκτισαν αυθαίρετα σπίτια σε ιδιοκτησία της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Τσούκας Αγίων Σαράντα. Χωρίς την έγκριση της Εκκλησίας ιδιοποίησαν οικόπεδα της Ιεράς Μονής των Αγίων Σαράντα στην περιοχή Γκιάστα.
• Πρόσφατα εκδόθηκε στην Αλβανία ένα δίτομο έργο 1.600 σελίδων του Αλμπέρτ Κοτίνι που αναφέρεται στις περίφημες διεκδικήσεις για την Τσαμουριά. Επίσης καθιέρωσαν την 24η Ιουνίου ως «ημέρα γενοκτονίας των Τσάμηδων από τους Έλληνες».
Μαζί με τον Αλέκο Καχριμάνη και τον Σπύρο Ξέρα,άριστοι συνεργάτες των Τσάμηδων και της Κυβέρνησης Μπερίσα,είναι η Πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Μειονοτήτων Κωσταντίνα Μπεζιάνη,στην ουσία η υπεύθυνη για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει μεταξύ των άλλων η παιδεία στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα και ο Επιθεωρητής Παιδείας στο Νομό Αργυροκάστρου κ. Παντελής Παπάς.Με αυτούς συνεργάζεται λοιπόν στην γειτονική Αλβανία ο έφ. Συνταγματάρχης – Νομάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης,αλλά και ο απερχόμενος δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Νίκος Γκόντας,ο οποίος με εντολή του Σπύρου Ξέρα,συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του για το Δημοτικό Συμβούλιο και ένα μέλος της...αμαρτωλής παρέας τον Παναγιώτη(Ντόντη)Μάντη.Φοβόμαστε πως το δίδυμο Καχριμάνη-Γκόντα θα μας μπλέξει σε μεγάλες πολιτικές περιπέτειες με την γείτονα χώρα...Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να παρέμβει άμεσα!Με ενδιαφέρον θα αναμένουμε και την επίσκεψη του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου,αρμόδιο για την εξωτερική πολιτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Γιάννενα... 


http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου